Vérandas classique en aluminium avec un air d’acier

Vérandas classique en aluminium avec un air d’acier


En lire plus

Interesse in een Vérandas classique en aluminium avec un air d’acier?

Wenst u graag meer info, ontwerp of
een offerte voor uw project

Demander plus d’informations
 • 1

  VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

  in onze showroom tonen we u onze mogelijkheden maar luisteren we vooral naar uw verhaal. We geven toelichting over verschillende materialen, met de voor- en nadelen. Op basis daarvan kunnen we dan vrijblijvend aan de slag met een ontwerp.
 • 2

  VOORONTWERP & OFFERTE

  Na een duidende kennismaking maken we voor u graag een voorstel op in het materiaal van uw dromen. We tekenen een voorontwerp van uw veranda uit, en bezorgen op basis daarvan een vrijblijvende offerte.
 • 3

  WIJ GAAN AAN DE SLAG

  Na een akkoord op de offerte vliegen wij er graag in. We plannen met u nauwkeurig de werken zodat u nergens van wakker hoeft te liggen. Wij ontzorgen u van A tot Z zodat u snel kunt genieten van uw nieuw project.
 • 4

  OPLEVERING

  Wanneer alle werken zijn uitgevoerd gaan we graag samen met u het project inspecteren. Wij ronden pas af wanneer alles tot in de puntjes werd afgewerkt zoals besproken. Dat doen we in onze oplevering.

Les vérandas existent dans toutes sortes de styles, de l'ultra moderne à la classique magique. Êtes-vous en faveur d'une véranda rustique intemporelle ? Alors, Miniflat est le bon partenaire pour une extension en aluminium classique, qui réponde à tous vos besoins. Laissez-vous surprendre par l'élégance fine de nos profilés en aluminium de rénovation ou air d'acier !

Vous voulez plus informations, plan ou un devis pour votre projet ?